Despre mine

Ma numesc Andreea Manea si sunt un life coach.

Life Coachingul, pentru mine, este rezultatul unui drum lung, anevoios si complicat pe care eu, ca individ, l-am parcurs pentru dezvoltarea mea personala.
Interesul pentru toate aspectele dezvoltarii personale m-a determinat sa cercetez permanent acest aspect al existentei umane, citind articole de specialitate despre functionarea mintii umane, de psihologie, despre inteligenta emotionala, NLP si altele.

Cand am intalnit prima data conceptul de coaching, am intrat imediat online si am parcurs fiecare bucatica de informatie pe care am gasit-o despre activitatea de coaching.
Patru luni mai incolo m-am inscris la cursul de formare.
Un an mai tarziu persoana care absolvea acel curs era departe de persoana care s-a inscris la el. Schimbarile inregistrate in aceasta scurta perioada de timp au fost benefice, puternice si irevocabile. Si imi dau forta necesara de a merge mai departe si de a crea spatiul necesar ca astfel de schimbari sa se produca si in alti oameni.

Nu neaparat alegerile mari ne marcheaza destinul, ci alegerile mici, de zi cu zi.

Coachingul pentru mine este o metoda de a declansa si de a sustine transformarea interioara a tuturor celor care si-o doresc.