De ce coaching?

Life coachingul non-directiv si orientat spre gasirea de solutii are menirea de a te acompania in atingerea obiectivelor prin transformarea ta interna. Facilitandu-ti mai departe independenta de a lua aceleasi masuri si in alte aspecte ale vietii tale sau in atingerea altor obiective.

Este usor sa afli pasii catre succes. Este plin internetul de “Pasi catre succes”, de retete de slabit, de cursuri si discursuri motivationale. Si toate sunt bune, toate functionaza. De ce nu si pentru tine? Deoarece toate aceste retete trebuie sa vina din interior.
Odata ce iti gasesti tu “reteta” personala si motivatia interioara, odata ce indepartezi blocajele care te tin in loc, orice abordare doresti sa urmezi, aceasta poate functiona si pentru tine.

Life coachigul lucreaza cu tine, facilitand cea mai puternica forma de schimbare, si anume, cea venita din interior. Deoarece, indiferent de natura provocarii tale, cheia reusitei vine intotdeauna din interiorul tau. Rezolvarea va tine de structura ta interioara, de motivatiea si de energia ta.

Consider ca, indiferent de natura obiectivelor tale, doar din interiorul tau, pot fi inlaturate blocajele care iti impiedica performantele si doar asa vei putea duce la bun sfarsit atingerea acelor obiective.

Life coachingul vine in intampinarea ta oferind spatiul, mediul propice de desfasurare a acestei transformari.
Prin schimbarea perspectivei tale, chiar si cu cateva grade, destinatia ta finala va fi una foarte diferita de acea initiala.